به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خوزستان ،محمدرضا عباسی پنجشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: از این تعداد ۴۲۹ کودک مستمری کمک معیشت زندگی بصورت مستمر و ماهیانه دریافت می کنند و تاکنون ۷۱۱ کودک به صورت شبانه روزی از خدمات آموزشی ، حمایتی ، روانی اجتماعی و اقامت در مراکز ساماندهی کودکان خیابانی بهره مند شده اند.
وی گفت: بهزیستی خوزستان طرح مراکز حمایتی آموزشی کودک و خانواده را به منظور ساماندهی وضعیت کودکان کار از ابتدای سال ۹۱ با هدف کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی ناشی از حضور و کارکودکان در خیابان بر کودک، خانواده و جامعه به اجرا درآورده است.
عباسی افزود: بهزیستی خوزستان اقدام به راه اندازی ۶ مرکز جهت اجرای این طرح کرده است ، که دو مرکز در کلانشهر اهواز و در شهرستان های اندیمشک ، مسجدسلیمان، آبادان و دزفول هر کدام یک مرکز در حال ارائه خدمت به کودکان کار می باشند.
وی با بیان این که کار کودکان به منظور کمک به معیشت خانواده است گفت: رفع موانع اقتصادی و بهبود معیشت خانواده،آموزش به کودک و خانواده و آگاه کردن خانواده از آسیب های ناشی از کار کودک به جسم و روان کودک، می تواند در کاهش ساعات حضور کودکان در خیابان موثر باشد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی با اشاره به شیوع ویروس کرونا بیان کرد: با توجه به آسیب پذیری کودکان کار به دلیل حضور در خیابان و عدم اطلاع از پروتکل های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا، طرح آگاه سازی کودکان و توزیع لوازم بهداشتی توسط تیم های تخصصی مراکز اورژانس اجتماعی را آغاز کردیم ،همچنین بیش از ۱۰۰۰ بسته بهداشتی به خانواده کودکان توزیع شد.
وی ادامه داد: مددکاران اجتماعی مراکز طی تماس تلفنی با خانواده و کودک توصیه های بهداشتی و مراقبتی لازم را ارائه نموده و پیگیر اوضاع معیشتی خانواده هستند.
کودکان کار به کودکان کارگری گفته میشود که به صورت مداوم و پایدار به خدمت گرفته میشوند، به طوری که این امر آنها را در بیشتر اوقات از رفتن به مدرسه و تجربه دوران کودکی بیبهره میسازد و سلامت روحی و جسمی آنها را تهدید میکند.
نظر شما